Silinen Dosyaları Kurtarma

Kaybettiğiniz Dosyalar İçin Endişelenmeyin!

Dosyalarınızı ve verilerinizi artık geri kazanabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki, tabletinizdeki, USB cihazınızdaki veya aklınıza gelebilecek tüm depolama aygıtlarındaki verilerinizi güvenle kurtarabilirsiniz. Boyutu ne olursa olsun ve uzantısı hiç fark etmeden, sadece birkaç adımda verilerinize tekrar kavuşabilirsiniz. Endişelenmeyin ve sadece EaseUS Data Recovery Wizard’in gücünü test edin. Oldukça kullanışlı bir program olan bu veri kurtarma programı sayesinde, kaybettiğiniz tüm verilerinizi belirli bir tarih ve uzantı filtrelemesi ile birkaç dakikada sistemden taratabilir ve dilediğiniz verileri gördükten sonra “Geri Yükle” komutu ile cihazınıza tekrar kazandırabilirsiniz.

Hangi Tür Verilerimi Kurtarabilirim?

Cihazınıza daha önce yükleyebildiğiniz tüm verilerinizi kurtarabilirsiniz. Bu veriler; bir ses dosyası, bir müzik dosyası, bir video, bir resim, ofis dosyası, oyun veya herhangi aklınıza gelebilecek tüm veriler olabilir. Daha önce bilgisayarınıza nasıl yüklediyseniz, aynı şekilde tekrar yükleyerek cihazınıza kazandırmanız da mümkün.

Hangi Uzantılarda Verilerimi Kurtarmam Mümkün?

Daha önce cihazınıza yüklediğiniz tüm uzantılara sahip verilerinizi tekrar kurtarabilmeniz mümkün. Tif, gif, png, jpg, psd, tiff ve jpeg uzantılı resim dosyalarınızı; ra, mp3, ogg , mid, midi, rmx ve wav uzantılı müzik dosyalarınızı; pdf, docx, doc, xls, ppt, xlsx,pptx, html , zip, htm ve rar uzantılı belgelerinizi; avi, mov, mp4, wmv ve flv uzantılı videolarınızı ve diğer aklınıza gelebilecek tüm uzantılara sahip daha önce yüklediğiniz verilerinizi kolaylıkla kurtarabilirsiniz.

Hangi Cihazlarım İçin Veri Kurtarmam Mümkün?

Herhangi bir akıllı cihazınızdan, bilgisayarınızdan, tabletinizden, USB bellekten, Hard diskten, laptoptan ve aklınıza gelebilecek tüm platformlardan, daha önce kaybettiğiniz verileri kurtarabilmeniz mümkün. Dilediğiniz platformla destekli olan programımızı cihazınıza yükleyin ve sadece tavsiye edilen kurulum ayarlarını yapın, geri kalan kısmını programın sihirli ellerine bırakın. Dilediğiniz tüm verilerinizi gönül rahatlığı ile kurtarabilirsiniz.

EaseUS Data Recovery Wizard Nasıl Bir Program, Nereden İndirebilirim?

Dosya ve verilerinizi kurtarmanız için oluşturulan EaseUS Data Recovery Wizard programı, sadece birkaç dakikada arzu ettiğiniz platform için dilediğiniz tüm uzantılara sahip verilerinizi kurtarabilir ve istediğiniz klasöre ya da alt dizine tekrar yükleyebilirsiniz. https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm adresinden programa ulaşarak, orijinal olarak yükleme yapabilirsiniz. Demo veya Premium olarak indirip kullanabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Solve : *
19 × 13 =