WordPress - Otomatik Güncelleme

Web Sitenizde Kritik Bir Hata Oluştu | WordPress

Web Sitenizde Kritik Bir Hata Oluştu | WordPress

Web Sitenizde Kritik Bir Hata Oluştu hatası WordPress kullanıcılarının sıklıkla denk geldiği hatalardan biri olan Web sitenizde kritik bir hata oluştu sinir bozucu olabilir. Ama merak etmeyin, Çözüm büyük ihtimalle çakışan bir eklenti veya tema vb. uyumsuzluğudur, basit bir şekilde çözülecektir.

Genellikle güncellenen eklenti veya temanın, PHP uyumsuzluğu ve hosting kısıtlması veya yeni güncel gelen eklentilerde yazılımcının yaptığı bir eksiklik yüzünden sitenizde bu kritik bir hata oluştu uyarısı alırsınız, Ayrıca web hosting taşıma sonrası da çıkabilecek sorunlardan biridir.

a critical error has occurred olarak da karşımıza çıkan bu hata, çözmesi kolay ve sadece birkaç dakikanızı alacak bir süreçtir.

Sorunu öğrenmek için wp-config.php dosyasını açıp içerisinde ki  define( ‘WP_DEBUG’ , false ); satırını  define( ‘WP_DEBUG’ , true ); olarak değiştirin.

değiştirdikten sonra sayfanızı yenileyin ve hatanın kaynak kodlarını görüntüleyeceksiniz. Örneğin; hata seo eklentinizde ise wp-content klasöründeki plugin klasörüne girerek seo modülünü silmeniz yeterli olacaktır.

Başka bir makale’de görüşmek üzere.. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Solve : *
28 − 1 =